Gå til indhold
Menu
Vælg din branche
Vælg din branche-menu
Fødevareindustrien
Fødevareindustrien-menu
Storkøkkener
Fødevareproduktion
Fiskefabrikker
Slagterier
Veterinærsektoren
Veterinærsektoren-menu
Sårrens og hudpleje til heste
Sårrens til husdyr og kæledyr
Rengøring og desinfektion af inventar
Huddesinfektion inden operation
Lugtfjerner
Landbrugssektoren
Landbrugssektoren-menu
Bakteriefrit drikkevand
Desinfektion i stalden
Institutioner
Institutioner-menu
Plejehjem
Uddannelser
Børnehaver og vuggestuer
Produktkategorier
Produktkategorier-menu
Sprayere
Overfladedesinfektion
Dispensere
Hånddesinfektion
Lugt- og pletfjerner
Sårrens og hudpleje
Hvad er ECA vand?
Om os
Kontakt os
Bliv forhandler
Handelsbetingelser
Bæredygtighed
Refundering
Blogindlæg
Facebook
Instagram
YouTube
Søg igen
Se indkøbskurv
Desinfektion og hygiejne | Læs blogindlæg her
8. juni 2023
Vigtigheden af desinfektion i fødevareindustrien
Læs om vigtigheden af desinfektion i fødevareindustrien og opdag, hvordan elektrostatisk sprayer og ECA vand kan forbedre hygiejnen og fødevaresikkerheden.
Læs mere
1. juni 2023
ECA vand: et sikkert og miljøvenligt valg til fødevareindustrien
Få en effektiv og bæredygtig desinfektionsløsning med ECA vand, ideelt til fødevareindustrien. Sikker, miljøvenlig og pålidelig desinfektion uden farlig kemi.
Læs mere
24. maj 2023
Rotavirus: Smitsom infektion i fødevareindustrien
Rotavirus: En alvorlig, smitsom tarminfektion, der udgør en sundhedsrisiko i fødevareindustrien. Korrekt hygiejnepraksis er afgørende for at forhindre spredning og bevare fødevaresikkerheden.
Læs mere
23. maj 2023
Salmonella i storkøkkener: Forebyggelse af fødevarebårne infektioner
Salmonella i storkøkkener udgør alvorlig sundhedsrisiko. Forebyggelse gennem hygiejne, korrekt opbevaring og madlavning er afgørende for at undgå spredning og sygdom.
Læs mere
22. maj 2023
Forebyggelse af norovirus (roskildesyge) i storkøkkener
Norovirus er en meget smitsom virus, der forårsager maveinfektion og symptomer som opkastning, diarré og mavesmerter. Lær om forebyggelse og håndtering af norovirusinfektioner.
Læs mere
22. maj 2023
Listeria i fødevarevirksomheder
Listeria er en farlig bakterie, der kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer, især for sårbare grupper som gravide og ældre. Lær om symptomer, forebyggelse og risici ved listeria.
Læs mere
17. november 2022
Rengøring og desinfektion i et slagteri
Slagterier skal gøre grundig rent ofte - og nogle steder flere gange om dagen. Der stilles store krav til en tilstrækkelig og effektiv rengøring og desinfektion af lokaler, inventar, udstyr, arbejdsredskaber m.v. Læs mere om rengøring og desinfektion i slagterier, nulstilling, værnemidler og mere her.
Læs mere
24. oktober 2022
Hygiejne og desinfektion i fødevarevirksomheder
Alle fødevarevirksomheder skal gøre grundig rent ofte - og nogle steder flere gange om dagen. Virksomheden skal sørge for en tilstrækkelig effektiv rengøring og desinfektion af lokaler, inventar, udstyr, arbejdsredskaber m.v. En ren virksomhed har færre problemer med bakterier og virus. Læs mere her.
Læs mere
Forrige
1
2
Næste
Luk indkøbskurv
Indkøbskurv
Din indkøbskurv er tom.
Du skal aktivere cookies for at kunne bruge indkøbskurven
t: e
(-
)
Fjern
Antal genstande
Hele siden bliver genindlæst, når du vælger et afsnit.
Foretag et valg ved at trykke på mellemrumstasten og derefter på piletasterne.